Hella E55 Projektorer: En Guide til Ulike Formål og Utskiftingsalternativer

Hella E55-projektorer finnes i flere forskjellige former, designet for å tilpasse seg ulike formål. De kan være utstyrt med forskjellige pæresokkel, en del av et adaptivt system, eller tilpasset etter spesifikasjoner fra fabrikken til Hella fra bilens merke.

Mange tyske biler er utstyrt med Hella E55-projektorer, da de representerer en revolusjonerende forbedring fra tidligere modeller og oppfyller Hella sine standardiseringskrav.

Standardiserte Løsninger for Ombygging

På grunn av standardiseringen finnes det flere muligheter for ombygging av Hella E55-projektorer. Disse alternativene er rangert fra enkleste (1) til mest komplekse (3):

Frontlykter uten AFS (Adaptive Lysbilde) – Ikke Svingbare

 1. Direkte Utskifting:

 2. Utskifting til Evox-R 2.0:

  Det er små forskjeller mellom Morimoto og den vanlige utgaven av Evox-R 2.0. Morimoto har bedre kvalitetskontroll og leveres med 9006-kontakt, noe som kan være nødvendig i enkelte tilfeller. Husk at Evox-R 2.0 er kortere enn Hella E55-projektorer.

 3. Kraftigste Alternativ:

  Samme braketter brukes ved installasjon av LED-projektorer, da de fleste LED-projektorer er basert på G5-monteringspunkter.

Frontlykter med AFS (Adaptive Lysbilde) – Svingbare

 1. Direkte Utskifting:

 2. Kraftigste Alternativ:

  Samme braketter brukes ved installasjon av LED-projektorer, da de fleste LED-projektorer er basert på G5-monteringspunkter.

Oppsummering

Hella E55-projektorer er et utmerket valg for bilentusiaster og profesjonelle som ønsker å oppgradere kjøretøysbelysningen med pålitelig og avansert teknologi. Enten du ser etter enkle utskiftingsalternativer eller mer komplekse løsninger, tilbyr Hella E55-projektorer mange muligheter for forbedring og tilpasning.

Tilbake til bloggen