Om oss

Velkommen til Lyshelten.no, hvor vårt dedikerte team kontinuerlig arbeider for å gi deg den aller beste personlige servicen, lynrask levering av kvalitetsprodukter som ingen andre norske leverandører kan matche - og alt dette til en uslåelig pris.

Vi er et lidenskapelig team som konstant utfordrer det konvensjonelle og prøver å skille oss ut fra andre nettbutikker i Norge. Vi tror på kraften i tilbakemeldingene fra våre kunder og kontinuerlig forbedring av butikken basert på deres ønsker og behov. Vår spennende reise startet tilbake i 2012 med salg av skiltlys til BMW, og takket være dere, våre trofaste kunder, har vi siden den gang etablert samarbeid med bransjens ledende leverandører som Morimoto, MTEC, Profile, Led Concepts, NHK, OLEDONE, Osram og Philips.

Vår visjon har alltid vært å utvikle en nettbutikk hvor DU, som kunde, føler deg trygg og fornøyd når du handler bilbelysning og annet tilbehør til bilen din. Det var med dette målet for øyet vi lanserte nettbutikken tidlig i 2016, og det var også grunnen til at vi i 2019 valgte å skifte navn fra 9rds.no til Lyshelten.no, et navn vi følte bedre reflekterte vårt engasjement for kvalitetsbelysning.

Lyshelten.no har siden lanseringen vist seg å være en populær valg blant våre kunder. Dette ser vi blant annet gjennom at ordreantallet vårt som har doblet seg hvert eneste år siden oppstart. Dette er et klart tegn på at kundene våre verdsetter produktene og prisene vi tilbyr, og det inspirerer oss til å fortsette å strebe etter å tilby den beste kvaliteten på markedet.

Men selv om vi har oppnådd mye, stopper vi aldri å streve etter å bli bedre. Hvis du mener vi mangler noe i nettbutikken vår, eller hvis du har noen forslag til forbedringer, vil vi gjerne høre fra deg. Din mening er viktig for oss, og vi verdsetter all tilbakemelding vi mottar. Ikke nøl med å ta kontakt med oss - vi er her for å hjelpe deg!


Kontakt:
info@lyshelten.no
Juridisk navn: LYSHELTEN AS
Org nr: 926 045 172